Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Köping

Insändare
Insändare: Tack för modet

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Jag lider med enhetscheferna  i Köpings kommun som skrev insändaren. Att de inte vågar använda sina namn, som så många andra i den här kommunen. Man riskerar sitt rykte och levebröd när man har en åsikt.

Frågan från oss "under" finns också här. Varför anställer man inte kompetenta chefer som har kunskapen att leda. Ledaregenskaper kan vem som helst ha, men utbildning i arbetsrätt, arbetsmiljö, ekonomi och MBL finns inte. Man fokuserar på att öka kompetensen hos oss undersköterskor, men kompetensen för att kallas chef är så låg, att de chefer som faktiskt är utbildade och är kunniga, antagligen inte vill jobba kvar.

Annons

Nej snälla, nu är det väl dags för politikerna att ingripa. Mobbning och tystnadskultur är väl inget som Köpings kommun vill stå bakom? Och alla vill vi ha kompetenta chefer. Bollen ligger hos er.

Stoppa tystnaden

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy