Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Vandalerna härjar fritt

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Cyklar stjäls, vandaliseras och slängs, noterar insändarskribenten.

Bild: Yngve Fredriksson, Arkivbild

Annons

Lusten att förstöra för andra är ett stort problem i samhället. Sönderslagna fönster på skolor, idrottsanläggningar, affärer, restauranger och bilrutor som krossas. Cyklar stjäls, plundras på hjul, styren, sadlar, däck skärs sönder osv. Många cyklar som stjäls kastas i diken, i parker, på bilparkeringar vid bostadsområdena, på alla möjliga och omöjliga ställen.

Annons

En granne berättade att hon såg två ynglingar bära iväg en cykel kl 2 på natten. Cykeln togs från cykelstället vid entrén till någon av lägenheterna i fastigheten där hon bor. Ynglingarna hade slitit sönder kabellåset som var kopplat till cykelstället. Detta hände på Frejgatan i Kungsör.

Annons

Vid ett annat tillfälle drabbades en skötsam trevlig invandrarfamilj där mannen har jobb. Familjen bestals på en stor cykel och en barncykel, som de sedan hittade trasig vid Coop i Kungsör.

Folk jag pratat med som drabbats anmäler inte detta till polisen ” för de gör inget åt såna små brott”.

När jag för en tid sedan åkte båt uppströms i Arbogaån såg jag ett antal kundvagnar från Coop eller ICA kastade i slänten ner mot ån. Idiotiska tilltag!

Bedrövligt

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy