Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Arboga

Till minne: Anita Pettersson

Anita Pettersson, Arboga, har avlidit. Vännen och grannen Birgit Johansson skriver här några ord till minne.

Min kära vän och granne Anita Pettersson är död. Ordet känns inte bra att skriva för hon var en så levande människa. Under arbetsåren alltid vänlig mot kunder i butiken och hon klarade av de mest konstiga figurer när hon skötte campingplatsen vid Krakaborg.

Alltid omtänksam mamma och under senare år en härlig mormor och farmor. Hon mådde bra när hon kunde ta familjen med sig ner till soliga Torreveja och få pyssla om dem alla.

Annons

Annons

Hon kunde ha blivit inredningsarkitekt för hemmet skiftade alltid på något ställe när hon fått någon ny idé.  Hon glömde inte sina vänner och grannar och vi minns härliga kaffestunder men även utsökta måltider där hon ständigt letade efter nya matsensationer.

Hon ställde upp för de sina och det var åtskilliga gånger hon lastade bilen full med matportioner för att åka till någon sjuk anförvant.

Hon älskade sin trädgård och för inte alls länge sedan såg jag henne pyssla i rabatterna.

Vi har mist en kär vän och vi skickar våra tankar till maken Leif och familjen och hoppas att de lever vidare med alla fina minnen av Anita.

Birgit Johansson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy