Annons

Annons

Annons

Tennis

Läsartext
Summer 20 – en tennisvecka för Köpingsbarn

Med stöd av Sisu Västmanland kunde Köpings tennisklubb genomföra ett barnläger under förra veckan. Det blev en vecka full med sport och lek både inne och ute.

Text

Detta är en läsartext.

Annons

18 barn och fem ledare trivdes och hade kul på Summer 20 tennisläger i Köping. Arrangemanget genomfördes av Köpings tennisklubb med bidrag och support från RF-Sisu Västmanland.

Målet med Summer 20 är att få barn att prova på olika sporter/aktiviteter utan att det kostar något, så håll ögonen öppna efter andra Summer 20 evenemang i sommar. 

Hela gruppen med barn och ett par ledare samlade.

Annons

Annons

Vi mixade tennis med roliga lekar både ute och inne. Det varierande vädret gjorde att vi fick lägga de första dagarnas aktiviteter till tennishallen. Sista dagen bjöd på strålande sol så då hade vi aktiviteter och lunch ute på Krillans stora och fina grönytor.

I tennishallen provade vi på grunderna i tennis men jag tror att alla är överens om att rundtennisen, där både ledare och barn var med,  var roligast.

Tack till RF-Sisu för ert stöd och till alla ledare som ställde upp och hjälpte till. Nu hoppas vi att barnen kommer tillbaka i höst och blir med i våra träningsgrupper. Är det fler barn, ungdomar som vill börja med tennis så kom till Tennishallen, lördagen den 29 augusti kl 10.00.

Anita Stray/ordförande i Köpings Tennisklubb

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan