Annons

Annons

Annons

Bandy

VM-fest hos Bandypuls – sänder även damernas guldjakt

Först blev det klart att Bandypuls sänder herrarnas VM. Nu är det klart att även damernas VM sänds på Bandypuls.

– En milstolpe för oss att vi sänder två VM-fester inom loppet av 1,5 månad, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Text: 

Bild: TT

Annons

För drygt tre veckor sedan offentliggjordes att herrarnas bandy-VM i ryska Irkutsk, som spelas 29 mars-5 april, kommer att sändas på Bandypuls. Bandypuls visar alla Sveriges matcher, plus båda semifinalerna och VM-finalen.

Nu kan vi presentera nyheten att Bandypuls också har förvärvat de exklusiva sändningsrättigheterna till damernas VM, som spelas 19-22 februari i Oslo.

Annons

Annons

– Vi har sänt matcher från damernas elitserie under säsongen och vi sänder även hela SM-slutspelet, förutom finalen. I vår satsning att Bandypuls ska vara starka på såväl herrbandy som dambandy, så var det viktigt att vi även fick till en överenskommelse för att sända mästerskapet i Oslo, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Bandypuls sänder alla Sveriges gruppspelsmatcher plus båda semifinalerna och finalen.

– Det är viktigt för bandyn att både damernas och herrarnas VM exponeras och sänds hos varumärken som tar sporten på allvar. Därför är Bandypuls en väldigt bra partner för båda mästerskapen, säger Hans Svelander på Spring Media, som företräder Internationella Bandyförbundet.

* Både damernas och herrarnas VM sänds på Bandypuls. För dig som är kund på Bandypuls så ingår matcherna i ditt abonnemang. Är du kund på något av Mittmedias övriga varumärken så ingår matcherna i ditt abonnemang på alla paket, förutom Plus.

Här är matcherna Bandypuls sänder under damernas VM 19-22 februari:

Onsdag 19 februari: 11.30: Finland-Sverige, 17.30: Sverige-Ryssland.

Torsdag 20 februari: 12.30: Sverige-USA, 18.00: Norge-Sverige.

Fredag 21 februari: Semifinaler.

Lördag 22 februari: Final.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan