Annons

Annons

Annons

Fotboll

KLART: Sporten sänder VSK:s viktiga match i Svenska cupen: ”Kommer satsa hårt”

Här är ett glädjebesked för alla grönvita supportrar.

Sporten kommer att livesända VSK:s match i Svenska cupens andra omgång, mot Gamla Upsala.

Text

Foto: Anders Forngren / BILDBYRÅN

Annons

Den 21 augusti spelar VSK Fotboll borta mot Gamla Upsala SK i Svenska cupens andra omgång. Seger där innebär att VSK för andra gången sedan det nya cupformatet startade 2012/13 tar sig till gruppspel våren 2019.

Nu står det klart att Mittmedia har säkrat rättigheterna för att livesända matchen mot GUSK, som spelas på Lötens IP i Uppsala.

– Det känns häftigt att vi kan erbjuda våra användare en så pass viktig match för VSK, som säkerligen kommer satsa hårt på att ta sig in i gruppspelet kommande vår, säger Oliver Åbonde, vikarierande nyhetschef Mittmedia Sport Västmanland.

Annons

Annons

Förra säsongen blev det uttåg i just den andra omgången av Svenska cupen för VSK, när Grönvitt föll med 1–3 hemma mot Brage. Den här säsongen har VSK fått kliva direkt till andra omgången i egenskap av superettanlag, och ställs nu mot division 2-motstånd i GUSK.

– Vi vet att många av våra läsare har ett stort VSK-intresse, så det är kul att vi kan erbjuda alla som följer vår bevakning den här matchen som en krydda. Redan nu levererar vi minst en story om dagen om VSK Fotboll, under konceptet #InsideVSK, säger Oliver Åbonde.

För att se matchen måste du vara kund på någon av Mittmedias titlar. Om du inte är det ännu kan du bli det här.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan