Annons

Annons

Annons

VA-bråket i Köping

Debatt
Debatt: Salomonsson: Jag spelar inte under täcket!

Text: 

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Elizabeth Salomonsson (S)

Bild: Anders Brage

Annons

Svar till Ulf Hedman angående norra Mälarstranden.

Precis som Ulf Hedman har jag noterat att aktivistgruppen vid norra Mälarstranden får stort utrymme i media, oftast oemotsagt. Jag är också, precis som Ulf Hedman beskriver, medveten om att alla fastighetsägare/boende inte står bakom gruppen. Jag får många samtal från personer som är angelägna om att vi arbetar vidare med en kommunal lösning av vatten- och avloppsfrågan.

Annons

Annons

Diskussionerna och arbetet med att hitta bra lösningar på VA-frågan utmed norra Mälarstranden har pågått sedan slutet av 1990-talet och många är otåliga nu och vill att vi kommer vidare. Olika lösningar har provats men det har landat i att en kommunal lösning är det bästa för framtiden.

Jag står bakom den lösningen och tror, fullt och fast, att det är den bästa för miljön, klimatet och framtiden. Jag delar uppfattningen att det är mycket pengar för den enskilde och vill därför att vi ska leta lösningar som gör att ingen ska tvingas bort från sin stuga på grund av kostnaden.

MEN jag "spelar inte under täcket"! Det finns absolut ingen dold agenda om att jag/vi vill förvandla områdena till något annat än fritidsområden! Det är en myt som spridits! Inte i något sammanhang där jag deltagit har vi överhuvudtaget pratat om att omvandla områdena! Jag hoppas att det ska bli slut på felaktig ryktesspridning och att det ska bli bra för områdena och för fastighetsägare/boende.

Elizabeth Salomonsson (S) kommunstyrelsens ordförande

Anmäl text- och faktafel

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan