Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Arboga

Till minne: Bengt Larsson

Bengt Larsson föddes i Kungsörstrakten. Han var ett av fyra syskon. Bengt började arbeta som fjortonåring, och reste så småningom upp till Boden i samband med rekryttjänstgöring inom det militära. I samband med detta så träffade han sin blivande hustru Hjördis Danielsson. De fick två döttrar, Kerstin och Britt-Louise.

Bengt blev kvar inom det militära där han stannade kvar fram till sin pensionering. Först var han fanjunkare för att sedan stiga i militär grad. Han var mycket intresserad av längdskidåkning. Bengt tränade mycket och vann även flera priser inom längdskidåkningen. 1974 skildes Bengt och hans hustru Hjördis.

Annons

Annons

1981 köpte Bengt en fastighet i Arboga dit han även flyttade. Vid denna fastighet bedrev han giftfri odling av grönsaker, potatis, jordgubbar och blommor. Han hade även frigående höns som gav ägg. Dessa produkter sålde Bengt på torget i Arboga och Kungsör. Bengt avled 2 april i Arboga.

Kerstin Larsson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy