Annons

Annons

Annons

Bandy

Här hittar du Bandypuls premiärbilaga – med allt inför elitseriesäsongen på ett ställe

Elitseriens premiärvecka är här, och i år samlar vi allt om lagen på ett och samma ställe.

På onsdagen släpps Bandypuls bilaga inför säsongen, där du får både intervjuer, analyser och enkäter inför säsongen.

– Det är perfekt läsning inför helgens matcher, säger Bandypuls redaktör Jonna Igeland.

På onsdagen publiceras Bandypuls stora bilaga inför säsongen. Bild: TT.

Annons

Redan Plus-kund? Då hittar du bilagan här

Under de senaste veckorna har Bandypuls publicerat intervjuer med 14 av elitseriens största stjärnor. Dessutom har alla lag i högsta serien djupanalyserats inför säsongspremiären.

Annons

Nu har alla 14 intervjuer och analyser samlats i en stor bilaga inför säsongen. Där finns dessutom vår stora spelarenkät inför säsongen där vi får veta vilka som är mardrömsplatsen i svensk bandy, vem som borde tagga ned lite och vilka som är spelarnas guldfavoriter.

Annons

– Det här blir vår ligabibel med 40 sidor härlig bandyläsning, ett måste för alla bandyfrälsta, säger Jonna Igeland, redaktör på Bandypuls.

Tryck här för att komma direkt till e-tidningen

Dessutom finns vår stora expertenkät där 16 profiler – både tidigare spelare, bandyreportrar och välkända namn – i sporten får ge sin syn på säsongen som kommer.

– Förutom att du får full koll på ditt eget lag så får du dessutom allt om övriga lag i serien på samma ställe. Vill du få full koll på säsongen är det här rätt ställe.

Allt detta hittar du i bilagan som finns som e-tidning från och med onsdag 24 oktober. För att läsa den behöver du vara Pluskund på Bandypuls. Är du prenumerant på någon annan av Mittmedias titlar har du automatiskt tillgång även till Bandypuls, och bilagan.

För att ta del av bilagan loggar du in med dina vanliga inloggningsuppgifter.

Är du inte pluskund redan nu blir du det här. Det kostar 99 kronor i månaden, och då får du förutom bilagan även tillgång till allt material på Bandypuls.se.

Annons

Annons

MISSA INTE: Tryck här för att bli Pluskund på Bandypuls

► Redan Plus-kund? Då hittar du bilagan här


Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan