Annons

Annons

Annons

Kungsör

Frukost med boknytt på biblioteket – och sedan blir det odlarmässa

Sugen på frukost – och lite litteraturnytt på (det kostnadsfria) köpet? Då är det läge att besöka biblioteket i Kungsör på fredagsmorgonen. Och på måndag är det dags för bär och grönsaker att samsas med böckerna.

Anmäl text- och faktafel

Bokfrukost och miniodlarmässa på gång på biblioteket i Kungsör.

Från klockan nio, fredag 14 september, och en timme framåt bjuder Kungsörs bibliotek morgonpigga besökare på kaffe och smörgås. Till det serveras boknyheter, främst skönlitteratur, av Marinette Öinert-Gustafsson.

Annons

Annons

– Vi började med bokfrukostar redan förra året, och det brukar vara en hel del besökare som hittar hit, säger bibliotekschefen Ulf Hölke.

Bokfrukosten återkommer sedan under hela höstsäsongen, ungefär en gång i månaden. När det blir aviseras på kommunens hemsida i god tid.

Redan på måndag, 17 september, är det dags för nästa evenemang på Kungsörs bibliotek. Då ordnas en miniodlarmässa mellan klockan 12 och 13.

Alla hemmaodlare och intresserade är då välkomna till biblioteket med smakprov från sina skördar. Tanken är också att man ska kunna byta bär och grönsaker med varandra, och därmed få prova på vad andra åstadkommit i sina hemmaodlingar.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan