Annons

Annons

Annons

Division 1 herr

Missa inte norrettans uppesittarkväll – liverapporter från fem orter: "Serien är glödhet"

Mittmedia Sport storsatsar på division 1 norra.
I samarbete med Norran och VK Media kommer vi under torsdagskvällen rivstarta med en uppesittarkväll inför premiären där vi analyserar och tar tempen på totalt tio lag i serien.
Liveintervjuer med lagets stjärnor och ledare kommer att avverkas från fem orter: Sandviken, Umeå, Skellefteå, Örebro och huvudstudion i Västerås.
– Norrrettan är glödhet, det blir en maxad uppesittarkväll, säger Carl Juborg, nyhetschef på MM Sport i Västmanland och Stockholm.

Inbäddat innehåll

Vill du ha senaste nytt om Assyriska FF, BK Forward, Karslunds IF HFK, Rynninge IK, Sandvikens IF, Syrianska, Umeå FC, Team TG FF, VSK och Skellefteå FF?

Annons

Då måste du hänga med under uppesittarkvällen på torsdag klockan 19.00.

Samtliga av dessa lag ovan kommer få tid i rampljuset – med gäster, analyser och expertsnack.

Mittmedia Sport anordnar tillsammans med VK Media och Norran en uppesittarkväll med rapporter från fem orter ute i landet när vi snackar upp division 1 norra under två timmar. Från huvudstudion i Västerås kommer Jacob Sjölin (Länstidningen Sport) och Kevin Johansson (VLT Sport) att leda er genom kvällen för att även intervjua VSK, Syrianska och Assyriskas stjärnspelare.

Annons

I Sandviken väntar live-intervjuer med Sandvikens Pelle Olsson från Karin M Johansson och Magnus Hägerborn (Gefle Daglad och Arbetarbladet).

När vi förflyttar oss till Örebro, som har totalt tre lag i norrettan, kommer NA:s Elena Lövholm leda samtalet med gäster från Rynninge, Karlslund och BK Forward.

Umeå FC och Team TG FF kommer intervjuas av VK Medias digitalt ansvarige Tomas Ruuth.

Skellefteå FF:s spelare och ledare svarar på frågor från David Ekström, sportchef på Norran.

Räkna alltså med en maxad fotbollskväll:

- Norrettan är glödhet och flera lag har storsatsat för att nå superettan. Vi kommer under uppsittarkvällen ge er tittare analyser från våra experter och intervjuer med spelare och ledare kopplat till just ditt favoritlag i division 1 norra, säger Carl Juborg, nyhetschef på MM Sport i Västmanland och Stockholm samt projektledare för satsningen på norrettan.

Annons

David Ekström, sportchef på Norran:

- Nu kickar vi igång fotbollssäsongen på riktigt. Det här är en möjlighet att sätta sig in i serien direkt för alla som vill följa Skellefteå FF på en högre nivå än ifjol. Se och hör de stora snackisarna inför säsongen, säger han.

FAKTA

Här är tablån och tidpunkterna där just ditt lag kommer att analyseras och spelare samt ledare kommer svara på frågor inför säsongen:

UPPESITTARKVÄLL - DIVISION 1 NORRA

19:06 BK Forward, Karlslunds IF HFK och Rynninge IK

19:24 Sandvikens IF

19:32 Umeå FC

19:39 Skellefteå FF

19:45 VSK, Syrianska och Assyriska

20:34 Team TG FF

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan