Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sten och Stanley äntrar allsång på Kungsudden

För första gången blir det allsångskväll på Kungsudden den 3 augusti. Med en gedigen artistskara hoppas Louise Biloff på många besökare.

Annons
Gruppen kommer tillsammans med bland andra Mona G, Peter Lundblad och Claes-Göran Hederström sjunga allsång i Kungsör, fredagen den 3 augusti.

Louise Biloff, ägare av Kungsuddens Kök Café, har ett stort kontaktnät inom musikbranchen och kände att det var dags att ta till vara på det.

– Jag har sedan 70-talet haft många vänner som är musiker. Det gäller att ta till vara på det men framförallt att dela med sig av det, säger Louise.

Förutom Sten Stanley, som i år firar 50-årsjubileum, kommer även Peter ”Ta mig till havet” Lundblad, Mona G som framför sina countrypärlor och Claes-Göran ”Det börjas verka kärlek” Hederström. Kvällens konferencier är Towe Widerberg, tidigare sångare i danbandet Streaplers.

– Det måste ju hända något också. Det här är en storsatsning. Jag vill veta om folk vill ha det här och om det är så, ja då ordnar jag gärna fler, säger Louise.

Alla har varit positiva till att det anordnas allsångskväll och Louise säger att det även har sålts mycket biljetter till Arboga och Köpingsborna.

– Många kanske väntar med att köpa biljett tills man vet mer hur vädret blir. Men man få ju bättre plater ju tidigare man är ute, säger Louise.

Det kommer byggas upp en stor scen inför evenemanget, här räcker inte Kungsuddens nybyggda lilla scen till. Loise medger att det inte är gratis att anordna ett sådant här evenemang men att hon samtidigt gillar utmaningen.

– Vi får hoppas att det mottas med glädje och att folk tycker att det här är kul. Och att vädret håller sig fint. Bara för en kväll, säger Louise som också hälsar besökarna att de gärna får ta med sig en egen stol till allsången - bara för att vara på den säkra sidan.

Annons
Annons
Annons