Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Solblandat i helgen

Det blir både regn och sol till helgen, men för första gången på två veckor ser det ut som att solen kommer dominera, enligt vädertjänsten Foreca.

Fredagen har börjat med lite småregnigt väder, men framåt eftermiddagen ska regnskurarna avta och vi ska som mest få lite duggregn här och var i Arboga, Köping och Kungsör. Mest sol kan vi vänta oss i Kungsör, men temperaturen håller sig runt 17 grader i hela KAK-regionen.

Det soliga vädret håller i sig till lördag morgon, då det ska vara strålande sol med uppehåll och endast lite moln på himlen. Temperaturen stiger under dagen och går från omkring 11 grader på förmiddagen till upp emot 18 grader senare på dagen.

Det soliga vädret byts bort mot "molnigt och någon lätt regnskur" omkring klockan 11 på lördagen i hela KAK-regionen och håller sedan i sig till kvällen omkring klockan 20. I arboga fortsätetr dock regnskurarna under natten mot söndag.

Söndagen blir däremot mulen i hela KAK-regionen, men det komemr mestadels vara uppehåll. I Kungsör kan man vänta sig lite mer regn än i Arboga och Köping. Temperaturen ligger omkring 15 grader.

Passa på att njut av uppehållsvädret i helgen, för enligt Foreca, ska det börja regna ordentligt igen på måndag.

Annons
Annons
Annons