Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tummen upp för nya skejtrampen

Fritids- och kulturförvaltningen har tidigare utlovat en ny skejtramp till sommaren. Och på måndag börjar bygget som beräknas ta två veckor och kosta 153 000 kronor.
– Det känns jättebra! Vårt samarbete med kommunen går hela tiden framåt, säger Daniel Gustafsson, ordförande i Arboga Skateboardförening.

Annons

Pernilla Larsson från fritids- och kulturförvaltningen och Victor Haglund som är vice sekreterare i Arboga Skateboardförening gör tummen upp åt ritningarna på den nya skateboardrampen. Arboga Skateboardförenings ordförande och fritid- och kulturnämndens dito Maria Fredlund, V, är också väldigt nöjda – inte minst med det goda samarbetet mellan föreningen och kommunen.

I höstas togs den tidigare skejtrampen bort från Sturehallens parkering, efter att en kort tid innan flyttats från sin ursprungliga plast vid nuvarande Netto.

Orsaken var dess dåligt skick och att det därmed fanns en säkerhetsrisk. Den här säsongen har stadens skejtare således stått utan ramp, men fritids- och kulturförvaltningen lovade nyligen en ny ramp redan till sommaren.

På måndag börjar bygget som beräknas ta cirka två veckor. Priset blir 153 000 kronor och den nya rampen placeras på Sturehallens asfalterade parkering. Samma plats som den gamla stod på innan den revs.

Läs mer om den nya rampen i torsdagens Bärgslagsbladet/Arboga Tidning, papperstidningen.

Eller köp tidningen elektroniskt för 10 kronor genom att klicka HÄR!

Annons
Annons
Annons