Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Toni Borg vidare i pingis-VM

Arboga slitstarke kämpe Toni Borg har tagit sig vidare från poolspelet i veteran-VM som spelas i Globen i Stockholm med start idag. Tre enkla segrar i 75-årsklassen såg till att han gick vidare i turneringen.

Annons
Toni Borg vann poolspelet på morgonen i dag.

Toni Borg gör sin 16:e start i veteran-VM-cirkusen. Han är en av få spelare som varit med i samtliga tävlingar som avgjorts runt om i världen.

Nu har tävlingen kommit till Sverige och Globen och då finns han förstås på plats. I förmiddags startade de första klasserna och för Tonis del handlade det om singelspel i klassen 75-79 år.

Hittills har det så kallade poolspelet spelats och där slutade det hela med en enkel seger för Arbogaspelaren, sedan han vunnit två matcher, mot en tysk och en fransman, samt vunnit den tredje på walk-over.

Ett spännande finalspel väntar nu och vill det sig väl kan Toni gå långt i turneringen. I dubbelspelet väntar förhoppningsvis en lång tävling tillsammans med parhästen Per Magnusson.

Göran Allvin, även han från Arboga, var också i elden under måndagen. I herrsingel 65-69 år inledde han med två segrar, mot en tysk och en indier, men sedan fick han stryk av japanen Akira Suzuki.

Annons
Annons
Annons