Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Stor dramatik när Forsby tog första segern

2–2 på resultattavlan och fem minuter kvar av matchen. Då fick gästande Rävåsen straff. En straff som sköts över och minuten efter skickade Lisa Gunnarsson in matchavgörande 3–2 till Forsby. 
– Riktigt skönt, säger Forsbytränaren Lars Öberg.  

I en jämn och chansrik första halvlek var det Johanna Rytting Kaneryd som öppnade målskyttet, efter fint förarbete av Julia Nilsson. Samma duo fixade även 2–0, men den gången var det Rytting Kaneryd som mycket snyggt spelade fram Julia Nilsson. Rävåsen hade flera lägen att reducera, men Forsby höll ut till halvtidsvilan. 

Det tog sedan bara tio minuter av andra halvleken innan Rävåsen reducerade efter en skarvnick på en frispark. Matchen var sedan jämn fram till de sista tio minuterna, som skulle visa sig bli väldigt händelserika. Först kvitterade gästerna till 2–2 med åtta minuter kvar att spela och med fem minuter kvar kapades en Rävåsenspelare i straffområdet. Den efterföljande straffen gick dock över. I stället kunde Forsby gå till anfall och i den 88 minuten lobbade Lisa Gunnarsson in vinstmålet 3–2. Ett resultat som betyder att Forsby nu tagit sin första seger i årets division två. 

– Riktigt skönt. Vi blir bättre och bättre för varje dag, säger Forsbytränaren Lars Öberg.   

Matchfakta

Forsby FF - Rävåsens IK 3-2

Målskyttar, FFF: Johanna Rytting Kaneryd, Julia Nilsson, Lisa Gunnarsson

Gula kort, FFF: Anna Kolmin, Ida Ernfridsson

Annons
Annons
Annons