Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ineffektivt KFF vann på IP

Köping FF gick tidigt upp i en 2-0-ledning och hade bud på flera mål till, men i stället reducerade gästande Mariestad och skapade dramatik i matchen. Hemmalaget redde dock ut stormen och vann med 2-1 (2-0).

Annons
Yasser Moradian och hans KFF besegrade IFK Mariestad med 2-1, men segersiffrorna kunde varit betydligt större enligt KFF-ledningen.

Nyförvärvet från VSK, Koyar Salimi, gick in direkt från start och skulle visa upp sig omgående för sin nya hemmapublik på Köpings IP. Salimi stod för passningen fram till Karzan Azizis 1-0 för KFF. I mitten av första halvlek var rollerna tvärtom då Azizi spelade fram Salimi till 2-0 för ett då överlägset hemmalag. Trots ytterligare ett par fina KFF-chanser stod sig resultatet halvleken ut.

I andra fortsatte hemmalaget skapa chanser, men utan kunna sätta dit bollen. I stället kunde gästerna från Mariestad reducera och skapa spänning i matchen. Gästerna tryckte på framåt för en kvittering, men KFF stod emot och vann matchen med 2-1.

- Vi är jättenöjda med vinsten. Det var propagandafotboll från oss i första halvleken, säger KFF:s assisterande tränare Henri Pitkäkangas.

Läs mer i måndagens Bärgslagsbladet/Arboga Tidning!

Annons
Annons
Annons