Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra start för ”Bellman”

Mikael Milovanovic och Köping FF vann båda helgens matcher, mot Kolsva i fredags och Medåker under söndagen. Välkomna besked inför serieåterstarten på onsdag mot Sköllersta.

Annons
Mikael

Det var två lag med rejäla manfall som möttes på Parkuddens fina anläggning under söndagen. Gästande Köping FF kom med 13 man, en mix av A-lag och juniorlag.

Hemmalaget Medåker kunde bara skrapa ihop 9 man så två KFF-are fick byta lag under matchen. Utan avbytare blev matchen inte så tempofylld, men innehöll ändå flera fina aktioner.

En av dessa var KFF-ytterbackens Sirwan Zarifnejads fina förarbete till Blend Shekios turliga 0–1-mål tidigt i matchen.

Det var KFF som styrde det mesta av spelet och innan halvtidsvilan kunde Johannes Skoglund dubbla gästernas ledning genom ett distinkt långskott lågt i Medåkermålvakten Daniel Magnussons högra hörn.

Efter halvtidsvilan kom Medåker in i matchen på ett bättre sätt och lyckades reducera genom före detta KFF-spelaren Jiwar Rahim efter en kontring.

MIF-anfallaren Peter Ericson fick sedan ett gyllene läge att kvittera i slutskedet, men i fritt läge styrde han sin nick utanför.

KFF vann därmed sin andra match på tre dagar. I fredags besegrades Kolsva IF med 6–1 i en reservlagsmatch där båda lagen ställde upp med starka trupper. En väldigt bra start för nygamle KFF-tränaren Mikael ”Bellman” Milovanovic.

– Vi spelade bra i dag tycker jag. Vi hittade bra ytor på kanterna. Det är mycket nya unga killar som inte varit med i A-laget innan som kommit in bra. I fredags mot Kolsva hade vi fler A-lagsspelare med och då var det klasskillnad, säger ”Bellman”.

Annons
Annons
Annons