Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem var "idioten"?

Annons

Vem av oss var idioten på parkeringen?

På onsdag förmiddag (11/7) körde jag in på parkeringen på Willys i Köping. Jag rundade huset med kundvagnar och skulle parkera på handikapplats, eftersom jag har tillstånd att stå där. Jag har kortet i fönstret.

Från andra hållet kom en bilist som hade tänkt gena över min parkering. Jag minns inte om han kom förbi eller om han körde runt, men han parkerade nära mig, på en vanlig parkering.

Han kom fram till mig och sade något om att vara handikappad. Jag undrade vad han menade. Då skrek han åt mig att för det första körde jag som en idiot på parkeringen och sedan hade jag mage att ställa mig på en handikapparkering.

Jag talade om för honom att jag hade tillstånd att stå där och ville visa honom det. Han skrek att han inte behövde se någon lapp, det räckte att titta på mig för att se att jag var handikappad.

Jag är pensionär och har barn i hans ålder, men de skulle aldrig få för sig att behandla en äldre människa så illa, ingen annan heller. De är bättre uppfostrade än så.

Jag vet att man inte ska ta åt sig av dumma människor, men eftersom jag inte förstår vad jag gjort för fel, så blev jag väldigt ledsen. Jag hoppas att han mår bättre i dag.

Men jag undrar ännu vem av oss som var idioten den dagen.

Ledsen pensionär, Köping

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons
Annons
Annons