Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte mycket till miljonregn

Annons

I Bärgslagsbladet/Arboga Tidning den 25 maj kunde man i en stor, färggrann och tydlig annons från Axels tivoli läsa att det skulle vara ”miljonregn” alla dagar på Köpingsyran kl 13.00.

Det skulle ösas ut godis, trisslotter, nallar och fribiljetter till karusellerna.

Jätteroligt och spännande tyckte min son Filip, åtta år. Glada i hågen var vi där i god tid på lördagen innan det var dags.

När klockan var 13.10 hade det inte hänt någonting, inte ett tecken till miljonregn. Irriterade föräldrar påtalade för en av de anställda att alla väntade.

På två minuter rafsades det ihop lite popcornpåsar, godis och nallar. Två anställda åkte upp i pariserhjulet och kastade ut det som skulle vara till alla barnen som väntade.

Det var några biljetter till karusellerna som också kastades ut, inte många direkt och trisslotter, nej.

Fick efteråt veta att det inte hade varit något miljonregn på fredagen alls vilket hade utlovats klart och tydligt i annonsen. Att de hade något på söndagen tvivlar jag starkt på.

Varför sätta ut i en annons när man inte gör det som står? Massor av besvikna barn gick därifrån tillsammans med arga föräldrar, otroligt dåligt var en gemensam åsikt.

Min son Filip undrade varför man annonserar så i en tidning som alla läser och sedan bara struntar i det, barn blir ju först glada och sedan ledsna, sa han!

Köping

Tråkigheter, tycker Filip och Madde

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons
Annons
Annons