Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ändra dig, Fagerberg

Annons

Nu går skam på torra land – i skepnad av chefen på socialtjänstens vård- och omsorgsenhet Göran Fagerberg, vilken avstyrt chansen för cirka 15 personer med funktionshinder att erhålla efterlängtad arbetslivserfarenhet.

Denna erfarenhet var tänkt att skapas genom gruppens skötsel av Krillanbadets sommarkafé under två och en halv månad i sommar.

Alf Johnson på enheten för vård och omsorg uttalar i Bbl/AT (2/4): ”Jag vet att de här personerna som vi hade vidtalat skulle klarat av arbetet på Krillan” tillsammans med ”deras boendestödjare och handledare”.

Undertecknad är övertygad om att Krillans sommarkafé skulle skötas och fungera på bästa sätt för brukarna och bidra till glädje och ökad självkänsla hos kafépersonalen.

Därför Göran Fagerberg, ändra dig och låt saken ha sin gång enligt ursprungstankarna i samarbete mellan socialpersonal och funktionshindrade!

Och om du anser att all tilltänkt kafépersonal saknar nödvändig kunskap för skötsel av Krillans kaférörelse, se då till att kunskapen förmedlas de berörda omedelbart så projektet kan genomföras redan till sommaren.

Bo Jansson, Köping

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons
Annons
Annons