Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arboga visar trender och mode

Planeringen är i full gång inför årets Trend- och modekväll i Arboga den 12 april. Förutom modevisningar kommer butikerna att hålla öppet till 22.00.

Annons
Ingegerd Larsson, samordnare Arboga i Centrum.

Det var högt tryck på biljettförsäljningen förra året, då det såldes slut på biljetter till första modevisningen, så var ute i god tid i år för att inte missa din plats bredvid catwalken. Det planeras för två modevisningar, klockan 18.00 och klockan 19.30. En fartfylld show à 45 minuter utlovas.

Upplägget förändrades för två år sedan, från en stor modevisning till två kortare visningar och att butikerna har öppet till sent på kvällen. De medverkande butikerna var mycket nöjda efter förra året och ser fram emot årets modekväll.

– Jag har fått höra otroligt många positiva kommentarer. Med två mindre visningar blir det mer personligt och man ser kläderna och accessoarer bra eftersom man kan sitta nära, berättar Ingegerd Larsson (bilden), samordnare Arboga i Centrum.

Det kommer att släppas 120 biljetter per visning och de kommer säljas i ett urval av centrumbutikerna.

Förutom att du har möjlighet att se senaste modet på catwalken kan du shoppa plagget direkt i butik om du blir shoppingsugen då butikerna har öppet till 22.00.

– Kvällens koncept gör att det finns tid att shoppa innan och efter modevisningarna. Många butiker har dessutom speciella erbjudanden under kvällen, säger Ingegerd.

Oftast är det helheten som lockar och många får känslan av lyx och flärd en kväll som denna.

En trendig kväll i modets tecken väntar dig om du besöker Arboga den 12 april.

Ta med dig familj, vänner och bekanta till Stadskällaren och centrumbutikerna, och njut av den härliga modemiljön.

Biljetterna släpps den 23 mars.

Annons
Annons
Annons